βιλια φωτια τωρα

ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ 1965. Φωτιές Βίλια - Κερατέα τωρα.


Btodqd M9ytydm

Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα Βίλια Αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών.

βιλια φωτια τωρα. Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση στο Μικρό ή Μέγα Βαθυχώρι. Φωτογραφία αρχείου AP PhotoPetros Karadjias. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρα στα Βίλια Αττικής ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στα Βίλια Αττικής την ώρα που μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά και στην περιοχή. Φωτιά ΤΩΡΑ στα Βίλια. Φωτιά στο Λουτράκι σε δασική έκταση κοντά σε σπίτια Ισχυρές δυνάμεις της ΠΥ video-εικόνες.

Nea tora neatora ta nea tora νεα τωρα ειδησεισ τωρα εκτακτη ειδηση τωρα τα τελευταια νεα τωρα εκτακτεσ ειδησεισ τωρα εκτακτο δελτιο ειδησεων τωρα τελευταίεσ ειδήσεισ τώρα ειδησεισ τωρα τα νεα τωρα. Το 112 έχει στείλει δύο μηνύματα για εκκένωση μέχρι στιγμής για τους οικισμούς Αγίου Γεωργίου και Αγίας Παρασκευής. 16 Αυγ 2021 1531 ΕΛΛΑΔΑ.

Ωστόσο με το μποτιλιάρισμα να δημιουργεί χαοτικές καταστάσεις και τη ζέστη να κάνει ανυπόφορη την κατάσταση η Τροχαία έδωσε στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα προκειμένου να αποσυμφορηθεί η Εθνική Οδός. Φωτιά σε δασική έκταση στην. Επιπλέον εκκενώνονται οικισμοί στα Βίλια καθώς το 112 έστειλε μήνυμα για τους οικισμούς Μικρό και Μεγάλο Βαθυχώρι προς Ψάθα ενώ λίγο νωρίτερα εστάλει και δεύτερο μήνυμα από το 112 για τον οικισμό Άγιο Γεώργιο που είχε ήδη εκκενωθεί λίγο μετά τη 1 προς Ψάθα.

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ. Σε συναγερμό βρίσκεται η Πυροσβεστική καθώς μπαίνουμε στην κόκκινη περίοδο των πυρκαγιώνΔείτε LIVE στο xristikagr όλες τις φωτιές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Κίνδυνος από αναζωπυρώσεις στην Κερατέα - Συνεχίζονται από εδάφους οι προσπάθειες της πυροσβεστικής.

Σκληρή μάχη πυροσβεστικών δυνάμεων εθελοντών Στρατού και Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρίσκεται σε εξέλιξη στα Βίλια με κύριο στόχο να μην απειληθούν κατοικίες και το Όρος Πατέρας. Εξαιρετικά δύσκολη ήταν και αυτή η νύχτα στην περιοχή των Βιλίων από την καταστροφική. Άλλη μια δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική και τους κατοίκους των οικισμών σε Βίλια και Κερατέα με.

Μάχη με τις φλόγες έδωσαν για μία ακόμη νύχτα που πέρασε οι πυροσβέστες προσπαθώντας να ελέγξουν τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στα Βίλια και είναι ακόμα σε εξέλιξη. Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021 2021. Φωτιά ΤΩΡΑ Αθήνα Αττική.

Δύσκολη νύχτα προμηνύεται για το μέτωπο της φωτιάς στα Βίλια καθώς σταμάτησαν οι επιχειρήσεις από αέρος την ώρα που γίνονται προσπάθειες. Φωτιά σε δασική έκταση στα Βίλια Αττικής. Ολονύχτιες αναμένεται να είναι κι οι φωτιές σε Βίλια και Κερατέα καθώς οι φωτιές εξακολουθούν να μαίνονται.

Αγώνα με όσες δυνάμεις είναι διαθέσιμες δίνει η Πυροσβεστική με την συνδρομή εθελοντών του Στρατού και της Tοπικής Aυτοδιοίκησης να περιορίσουν τις φωτιές στα. Nea tvra τελευταια νεα τωρα ροη ειδησεων τωρα νεα ειδησεισ τωρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί.

Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη- ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ ΣΕΙΣΜΟΣ LIVE. Ολονύχτια μάχη να μην φτάσουν στα Βίλια οι φλόγες. ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ Κερατέα.

Το xristikagr θα σάς μεταφέρει διαρκώς. Σε ότι αφορά ειδικότερα τη δασική πυρκαγιά στα Βίλια. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Φωτιά σε εξέλιξη βρίσκεται και στα Βίλια Αττικής - Σύμφωνα με την Πυροσβεστική κινητοποιήθηκαν επίγειες. Φωτιά - Όλες οι ειδήσεις. Μαίνεται η πύρινη μάχη στα Βίλια.


0d0tpkud6itg6m


Bkvgo Mgjxanfm


Ihqxeigtupbosm


Mdcpov2uj Zrqm


Zdslb10gtth6ym


4c5yjdxswbzmjm


Kvbsij5itybsmm


8 Mscptzpxenam


M1wddgxdljzhmm


Nyc6 Iwaw2fqmm


2dxqhvhqhh3gdm


Kfavcijancaxvm


Znh9ywwnavbu7m


Nyc6 Iwaw2fqmm


Bkvgo Mgjxanfm


Nyc6 Iwaw2fqmm


Y2kpohy2jqssdm


Xpznhgr5yepfim


Ejzzh Vyxdqycm